Om oss

Välkommen till Atlantis, den främsta nöjesdestinationen i Halmstad! Med sitt toppmoderna ljudsystem, dynamiska ljussättning och rymliga dansgolv finns det inget bättre ställe att uppleva livemusik, dansa hela natten och skapa oförglömliga minnen Oavsett om du är ett fan av rock, pop, elektroniskt eller något däremellan, har vi dig täckt. Vårt mångsidiga utbud av lokala och internationella artister garanterar att det alltid händer något nytt och spännande. Med en välsorterad bar och bekväma sittplatser, du behöver aldrig lämna festen för en drink eller en paus. Kom och se själv varför Atlantis är det bästa stället för både musikälskare och partyprissar. Boka dina biljetter nu och gör dig redo för en natt att minnas!

Den ena lokalen kommer rymma ca 500 personer. Här kan man luncha under vardagarna samt kunna boka lokalen för mindre tillställningar och evenemang. Den andra, större lokalen kommer rymma 900 personer och vara anpassad för att hantera alltifrån musikspelningar och evenemang till konferenser.

Tanken Atlantis är att bli den mest aktiva nöjesarenan som skall bli som ett andra hem för människor som älskar att umgås och som vill uppleva det bästa inom live musik, coola upplevelser, mingel, mat och dryck. Våra lokaler lämpar sig även väl som multilokaler i samband med företagsevent eller större borgliga bröllop, för studentlivet och för kommunen. Vi kan erbjuda massvis med olika arrangemang för alla olika målgrupper. Vi kan redan konstatera att det finns en efterfrågan och förhoppningsvis får vi bra uppslutning av Halmstadborna och kan fortsätta utveckla detta koncept. Alla är välkomna att kontakta oss här på Facebook eller på info@atlantisevent.se