Återbetalningspolicy

Returer
Du har 14 dagars på dig att ångra köp. Det går ej att avboka biljetter när det är 3 dagar eller mindre kvar till eventet.

För att vara berättigad till retur måste din produkt vara i samma skick som du fick den. Den måste också finnas i originalförpackningen och i de fall som det handlar om en konsertbiljett så får den inte vara använd eller datumet för konseren vara passerad.

Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Förgängliga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras, produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare artiklar som inte kan returneras:
- Presentkort
- Nedladdningsbara programvaruprodukter

För att slutföra din retur krävs ett kvitto eller ett köpbevis.

Återbetalningar
När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning.
Om returen är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom 2 veckor